Školy a studenti

Jsi student/ka a potřebuješ praxi, brigádu, napsat diplomovou práci?

Rádi Ti poskytneme praxi, pokud studuješ obor sociální práce či příbuzný obor nebo ekonomii, případně management. Všechny tyto studijní obory mají u nás perspektivu. V případě opodstatněného zájmu je možná praxe i v rámci jiného oboru. Naučíme Tě dívat se na teorii očima praktika, a naopak Ty nám můžeš říci zajímavé informace ze školy. Ale co je hlavní, poznáme se. Podívej se, na kterých pracovištích je možné praxi vykonat a co Ti nabízejí naši mentoři praxí.

Chceš se podívat do našich služeb? Vyber si prokliknutím níže. ⏬

Podmínky pro výkon praxe a brigády ke stažení ZDE

Spolupracující školy, formy spolupráce

Možné formy spolupráce – Kariérní den, praktické stáže ve Slezské diakonii, Den se sociálním pracovníkem, aktivní vyhledávání studentů pro obor sociální činnost, zprostředkování volných pracovních míst, sdílení Mozaiky.

Střední škola prof. Zdeňka Matějčka Ostrava

Formy spolupráce - Den se sociálním pracovníkem, Kariérní den

TŘINECKÁ OBCHODNÍ AKADEMIE INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ A VEŘEJNÉ SPRÁVY, s.r.o.

Formy spolupráce - Kariérní den, Den se sociálním pracovníkem, Kariérové poradenství

VOŠ sociální Ostrava

Formy spolupráce - organizace konferencí, spolupráce v rámci výstav a prezentace sociálních služeb, zprostředkování volných pracovních míst

Gymnázium a Obchodní akademie Orlová, p.o.

Formy spolupráce - Konkurz pro Tebe, Den se sociálním pracovníkem

Jubilejní Masarykova základní škola a mateřská škola Třinec, příspěvková organizace

Formy spolupráce - Prezentace profese sociálního pracovníka v rámci zvyšování statusu profesí v sociálních službách

Mateřská škola Hornická Český Těšín