Naše zkušenosti nám umožňují studentům nabídnout tzv. Kariérový den.

Je to den, ve kterém mohou studenti se svými spolužáky zažít výběrové řízení, naučit se psát motivační dopis, životopis, zkusit si napsat projekt, zvýšit znalosti z oblasti etikety a společenského protokolu apod. A to vše u vás ve škole. Záleží na vašem zájmu, které oblasti chcete u studentů či žáků rozvíjet. Mezi oblasti častého zájmu patří témata: asertivity, vedení dokumentace v sociálních službách, vedení idnividuálních plánů, kompetence na trhu práce. Vzdělávání dostává díky těmto interaktivním workshopům praktický rozměr a vaši studenti či žáci rozvíjejí své znalosti a dovednosti v praktických kompetencích.

Kontaktujte naše personální partnery, těší se na váš telefonát.

Jsme rádi za spolupráci s Vámi a děkujeme za úspěšné absolventy Vašich škol!

Příští Kariérový den se bude konat na Střední škole prof. Zdeňka Matějčka, Ostrava-Poruba, p.o. dne 20. dubna 2020.

Kariérní den na Třinecké obchodní akademii informačních technologí a veřejné správy

Skvělá zkušenost! Úžasné talenty, obrovský potenciál studentů! Vynikající zpětná vazba pro nás! Tak by se dal charakterizovat dnešní Kariérní den na Třinecké obchodní akademii informačních technologií a veřejné správy - Tria v Třinci.
Pro nás personalisty bylo skvělé sledovat, jak mladí lidé, zůstávají sami sebou, chtějí se učit a proto lze více než předpokládat, že každý z nich najde svou profesní kariéru, kde spojí svůj osobnostní potenciál se získanými znalostmi. A ještě něco: Málokdy se stane, že by všichni studenti hodnotili svou školu tak hezky a stejnými slovy jako v Trii. Gratulujeme a přejeme hodně štěstí!!

Konkurz pro Tebe

3. 12. 2019 jsme se zúčastnily akce Konkurz pro Tebe na Gymnáziu a Obchodní akademii v Orlové. Studenti tak měli možnost zažít výběrové řízení "na nečisto" a vyzkoušet si co vše takový pracovní pohovor obnáší. Velmi si vážíme jejich poctivé přípravy a nadšení pro práci v sociálních službách.
Děkujeme za pozvání na tuto akci a těšíme se na další spolupráci se školou.