Diskuse na téma Generace na trhu práce

Délka čtení: 1 min., 4 sec.
Diskuse na téma Generace na trhu práce

Diskuse na téma Generace na trhu práce je z dalších aktivit projektu Kvalitní sociální služby díky kvalitnímu řízení v oblasti Age managementu. Diskutovali jsme o čtyřech generacích na trhu práce. Každá generace zaměstnanců čelila různým výzvám poplatným době a přináší do zaměstnání své zkušenosti a znalosti. I přes typické znaky různých generací na trhu práce je vždy nutně brát na zřetel individualitu člověka. Ideální je vytvoření pracovních týmů, které jsou zastoupeny různými generacemi zaměstnanců, pevně věříme, že se bude dařit takové týmy vytvářet i v budoucnosti.

Kulatý stůl na téma: Práce x rodina dříve a dnes v rámci projektu Kvalitní sociální služby díky kvalitnímu řízení v oblasti age managementu otevřel debatu o vývoji zaměstnanosti v sociálních službách.
Hovořili jsme o změnách v rodině, které mají dopady na trh práce. Debata byla inspirující jak pro nás personalisty, tak pro vedoucí a odborné pracovníky. Děkujeme všem za podněty!!