SOŠ Morava z Brna ve střediscích ELIADA a DOREA Brno

Skvělá akce, kdy se do služeb Slezské diakonie ELIADA Brno, osobní asistence a Poradna rané péče DOREA Brno https://www.sdbrno.cz/ přišlo podívat spousta lidí, studenti ze SOŠ Morava z Brna a povedlo se to!

SŠ Havířov-Prostřední Suchá v Intervenčním centru

Studenti střední školy z Havířova – Prostřední Suché navštívili v rámci Dne se sociálním pracovníkem Intervenční centrum, Poradnu pro rodinu a Občanskou poradnu v Havířově. Sociální pracovnice jim připravily zajímavý program se spoustou užitečných informací.

Masarykova ZŠ Hnojník ve středisku SAREPTA Komorní Lhotka

10. řijna nás ve středisku SAREPTA Komorní Lhotka, domově pro seniory navštívily žákyně z Masarykovy základní školy v Hnojníku. Děkujeme a přejeme mnoho úspěchů při studiu! :)

Bývalí pracovníci ve středisku KARMEL Tichá

Úžasná atmosféra ve středisku KARMEL Tichá. Při příležitosti Dne se sociálním pracovníkem se zde sešli bývalí zaměstnanci střediska. Jsme rádi, že se k nám vracejí.

SŠ zdravotnická AGEL v Českém Těšíně ve středisku EDEN Český Těšín

"Jsme rádi, že se o lidi s postižením dobře staráte", vzkazují studenti ze Střední zdravotnické školy AGEL v Českém Těšíně, kteří dnes v rámci Dne se sociálním pracovníkem zavítali do střediska EDEN Český Těšín.

Studenti SŠ ve středisku BETHEL Český Těšín

BETHEL Český Těšín navštívili studenti střední školy. „Dozvěděli jsme se nové informace. Je dobře, že existují služby pro pomoc lidem bez domova“, uvedli studenti.

Žáci třinecké ZŠ ve středisku BETHEL Třinec

Ve střediscích Slezské diakonie dne 8. řijna odstartovala akce Den se sociálním pracovníkem! Mezi prvními středisky připravil zajímavý program také azylový dům BETHEL Třinec. Sociální pracovníci zde přivítali žáky třinecké základní školy. Kromě prohlídky prostor azylového domu či nízkoprahového denního centra mohli žáci slyšet příběh bývalého klienta azylového domu, který se z života na ulici dostal až mezi pracovní tým střediska. Těšíme se na Vás i v dalších dnech!