Vážená paní, vážený pane,
zasláním životopisu a motivačního dopisu nám poskytujete informace, včetně svých osobních údajů. V těchto níže uvedených zásadách ochrany soukromí zjistíte, jak a jaké osobní údaje pro účely výběrového řízení zpracováváme, jak je používáme a jak je chráníme.
Ochranu vašeho soukromí bereme vážně, proto si prosím najděte čas na seznámení s našimi postupy.
Informace o zpracování osobních údajů pro účely výběrových řízení

Milí uchazeči o práci u nás, děkujeme Vám, že se chcete stát našim spolupracovníkem.

Velmi si toho vážíme, že chcete rozšířit zejména řady kolegů v první linii. Sociální služby, naši kolegové, zajišťují podporu a péči lidem, kteří jsou zranitelnými v době nemoci Covid 19. Proto náš Krizový štáb Slezské diakonie přijal pravidla pro organizaci výběrových řízení a to jak pro uchazeče, tak také pro personální partnery a vedoucí zaměstnance. Cílem těchto opatření je chránit klienty sociálních služeb, Vás jako uchazeče a také naše zaměstnance.

Pravidla pro výběrová řízení ve Slezské diakonii ve vztahu k dodržování hygienických a preventivních opatření proti šíření Covid 19: ZDE

Prosíme a děkujeme za jejich respektování. V případě dotazů se obracejte na personální partnery. Oni Vám, v případě Vašeho zájmu o práci u nás, pravidla zašlou na Váš email.

Těšíme se na Vás!

Sledujte náš facebook Slezská diakonie_Kariéra a v případě, že Vás zajímá aktuální nabídka volných pracovních míst, připojte se k naší skupině Nabídka práce ve Slezské diakonii.

Slezská diakonie středisko SAREPTA Komorní Lhotka hledá: PRACOVNÍK V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH s nástupem dle dohody.
Více informací v přiloženém letáku.

Slezská diakonie, středisko SAREPTA Komorní Lhotka hledá: VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ SESTRA s nástupem dle domluvy.
Životopis s motivačním dopisem zasílejte na e-mail: v.nyberova@slezskadiakonie.cz.
Více informací v přiloženém letáku.

Středisko SAREPTA Komorní Lhotka hledá kolegu/kolegyni na pozici VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ SESTRA s nástupem dle domluvy. Více informací v letáku.

Středisko BETEZDA Komorní Lhotka hledá kolegy/kolegyně na pozici PRACOVNÍK V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH s nástupem od 1. 7. 2020 s možností práce na pracovní poměr a dohodu o provedení práce.
Bližší informace o volných místech naleznete v přiloženém letáku.

Slezská diakonie, středisko TIMOTEI Bruntál hledá kolegu/kolegyni na pozici PRACOVNÍK V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH s nástupem od 1.7. 2020 s výkonem práce na DOHODU O PROVEDENÍ PRÁCE.
Své životopisy společně s motivačními dopisy můžete zasílat do 15. června 2020 na e-mail: v.sasynova@slezskadiakonie.cz
Bližší informace o volném místě najdete v přiloženém letáku.

Slezská diakonie, středisko EFFATHA Karviná hledá kolegu/kolegyni na pozici SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK s nástupem od 1. 7. 2020.
Žádosti zasílejte do 5. června 2020 na e-mail: m.vrbovska@slezskadiakonie.cz
Bližší informace o volném místě naleznete v přiloženém letáku.

Slezská diakonie, středisko KARMEL Tichá nabízí 2 pracovní místa na Dohodu o provedení práce na pozici PRACOVNÍK V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH s nástupem od 1.7. 2020.
Své životopisy můžete zasílat do 8. června 2020 na e-mail: v.sasynova@slezskadiakonie.cz
Bližší informace o volném místě naleznete v přiloženém letáku.

Slezská diakonie, středisko NÍZKOPRAHOVÉ ZAŘÍZENÍ PRO DĚTI A MLÁDEŽ v Městě Albrechticích, hledá kolegu/kolegyni na pozici PRACOVNÍKA V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH (zástup za mateřskou a rodičovskou dovolenou) s nástupem od 1. 7. 2020.
Své životopisy společně s motivačními dopisy můžete zasílat do 10. června 2020 na e-mail: v.sasynova@slezskadiakonie.cz
Bližší informace o volném místě naleznete v přiloženém letáku.

Slezská diakonie, středisko EDEN Český Těšín hledá kolegu/kolegyni na ÚKLID s nástupem dle domluvy.
Své životopisy můžete zasílat do 8. června 2020 na e-mail: v.nyberova@slezskadiakonie.cz.
Bližší informace o volném místech naleznete v přiloženém letáku

Slezská diakonie, středisko ELIM Ostrava, pečovatelská služba hledá kolegu/kolegyni na pozici PRACOVNÍKA V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH s nástupem od 15. 7. 2020.
Bližší informace o volném místě naleznete v přiloženém letáku.

Slezská diakonie, středisko SÁRA Petrovice u Karviné hledá kolegu/kolegyni na pozici PRACOVNÍK V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH s nástupem dle dohody.
Žádosti zasílejte do 15. června 2020 na e-mail: m.vrbovska@slezskadiakonie.cz
Bližší informace o volném místě naleznete v přiloženém letáku.

Slezská diakonie, středisko BENJAMÍN Krnov nabízí 2 pracovní místa na Dohodu o pracovní činnosti na pozici POMOCNÍK s nástupem od 1.7. 2020.
Své životopisy můžete zasílat do 9. června 2020 na e-mail: v.sasynova@slezskadiakonie.cz
Bližší informace o volném místě naleznete v přiloženém letáku.

Slezská diakonie, středisko EXIT, terapeutická komunita hledá kolegu/kolegyni na DPP na pozici PRACOVNÍ TERAPEUT/PRACOVNÍK V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH s nástupem dle dohody.
Žádosti zasílejte do 19. června 2020 na e-mail: m.vrbovska@slezskadiakonie.cz
Bližší informace o volném místě naleznete v přiloženém letáku.

Slezská diakonie, středisko EUNIKA Karviná hledá kolegu/kolegyni na DPP na pozici PRACOVNÍK V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH s nástupem dle dohody.
Žádosti zasílejte do 19. června 2020 na e-mail: m.vrbovska@slezskadiakonie.cz
Bližší informace o volném místě naleznete v přiloženém letáku.

Slezská diakonie, středisko KANAAN Bohumín, nízkoprahové zařízení pro děti a mládež hledá kolegu/kolegyni na pozici PRACOVNÍKA V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH s nástupem od 15. 7. 2020.
Své životopisy společně s motivačními dopisy můžete zasílat do 19. června 2020 na e-mail: v.sasynova@slezskadiakonie.cz