Vážená paní, vážený pane,
zasláním životopisu a motivačního dopisu nám poskytujete informace, včetně svých osobních údajů. V těchto níže uvedených zásadách ochrany soukromí zjistíte, jak a jaké osobní údaje pro účely výběrového řízení zpracováváme, jak je používáme a jak je chráníme.
Ochranu vašeho soukromí bereme vážně, proto si prosím najděte čas na seznámení s našimi postupy.
Informace o zpracování osobních údajů pro účely výběrových řízení

Milí uchazeči o práci u nás, děkujeme Vám, že se chcete stát našim spolupracovníkem.

Velmi si toho vážíme, že chcete rozšířit zejména řady kolegů v první linii. Sociální služby, naši kolegové, zajišťují podporu a péči lidem, kteří jsou zranitelnými v době nemoci Covid 19. Proto náš Krizový štáb Slezské diakonie přijal pravidla pro organizaci výběrových řízení a to jak pro uchazeče, tak také pro personální partnery a vedoucí zaměstnance. Cílem těchto opatření je chránit klienty sociálních služeb, Vás jako uchazeče a také naše zaměstnance.

Pravidla pro výběrová řízení ve Slezské diakonii ve vztahu k dodržování hygienických a preventivních opatření proti šíření Covid 19: ZDE

Prosíme a děkujeme za jejich respektování. V případě dotazů se obracejte na personální partnery. Oni Vám, v případě Vašeho zájmu o práci u nás, pravidla zašlou na Váš email.

Těšíme se na Vás!

Sledujte náš facebook Slezská diakonie_Kariéra a v případě, že Vás zajímá aktuální nabídka volných pracovních míst, připojte se k naší skupině Nabídka práce ve Slezské diakonii.

Slezská diakonie středisko SAREPTA Komorní Lhotka hledá: PRACOVNÍK V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH s nástupem dle dohody.
Více informací v přiloženém letáku.

Slezská diakonie, středisko SAREPTA Komorní Lhotka hledá: VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ SESTRA s nástupem dle domluvy.
Životopis s motivačním dopisem zasílejte na e-mail: v.nyberova@slezskadiakonie.cz.
Více informací v přiloženém letáku.

Středisko SAREPTA Komorní Lhotka hledá kolegu/kolegyni na pozici VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ SESTRA s nástupem dle domluvy. Více informací v letáku.

Slezská diakonie, středisko BETHEL Karviná hledá kolegu/kolegyni na pozici SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK s nástupem od 15.9.2020.
Žádosti o místo zasílejte do 17. srpna 2020 na e-mail: m.vrbovska@slezskadiakonie.cz
Bližší informace o volném místě naleznete v přiloženém letáku.

Slezská diakonie, středisko KANAAN Bohumín, nízkoprahové zařízení pro děti a mládež hledá kolegu/kolegyni na pozici PRACOVNÍKA V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH s nástupem od 15. 8. 2020 s výkonem práce na Dohodu o pracovní činnosti.
Své životopisy společně s motivačními dopisy můžete zasílat do 31. července 2020 na e-mail: v.sasynova@slezskadiakonie.cz
Bližší informace o volném místě naleznete v přiloženém letáku.

Slezská diakonie, středisko TIMOTEI BRUNTÁL hledá kolegu/kolegyni na pozici SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK s nástupem od 15.9. 2020 nebo dle domluvy.
Své životopisy společně s motivačními dopisy můžete zasílat do 15. srpna 2020 na e-mail: v.sasynova@slezskadiakonie.cz
Bližší informace o volném místě najdete v přiloženém letáku.

Slezská diakonie, středisko EBEN - EZER Český Těšín hledá kolegu/kolegyni na pozici SOCIÁLNÍHO PRACOVNÍKA pro službu sociálně terapeutické dílny s nástupem od 15. 9. 2020.
Své životopisy společně s motivačními dopisy můžete zasílat do 15. srpna 2020 na e-mail: v.nyberova@slezskadiakonie.cz
Bližší informace o volném místě naleznete v přiloženém letáku.

Slezská diakonie, středisko EDEN Nový Jičín, denní stacionář hledá kolegu/kolegyni na pozici PRACOVNÍKA V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH s nástupem od 1.9.2020.
Své životopisy společně s motivačními dopisy můžete zasílat do 10. srpna 2020 na e-mail: v.sasynova@slezskadiakonie.cz
Bližší informace o volném místě naleznete v přiloženém letáku.

Slezská diakonie, středisko EXIT, terapeutická komunita hledá kolegu/kolegyni na pozici PORADCE/TERAPEUT - SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK s nástupem dle dohody.
Žádosti zasílejte do 10. srpna 2020 na e-mail: m.vrbovska@slezskadiakonie.cz