červenec

Výborná a pestrobarevná snídaně z domácích dobrot, hrnek s kávou nebo čajem a povídání se sousedy z okolí - tak jsme zahájili sobotní den.

Již sedmým rokem organizuje poslankyně Parlamentu ČR Pavla Golasowská s občany měst a obcí z regionu tzv. Sousedské snídaně. Dnes zavítala Sousedská snídaně také do Českého Těšína a proběhla v prostorách Slezské diakonie - zahrady denního stacionáře EDEN na Frýdecké ulici. Součástí snídaně byla také možnost prohlídky prostor nově zrekonstruovaného stacionáře pro osoby se zdravotním postižením, která byla v letošním roce úspěšně dokončena díky spolupráci města Český Těšín, Moravskoslezského kraje a finanční podpory Evropské unie.

Máme radost, že s námi posnídalo několik desítek sousedů z okolí, i že se do organizace zapojil také místostarosta města pan Vít Slováček ve spolupráci s kolegyní Markétou Vyvlečkovou.

Děkujeme všem, kteří byli na sousedské snídani s námi a věříme, že to byl pro nás všechny příjemný společný čas a že tato akce nebyla v Českém Těšíně naposledy:)