Příprava videa o spolupráci TK EXIT a Handy club Ostrava

Dnes jsme v prostorách Muzea Slezské diakonie přivítali milého hosta pana Zdeňka Jedličku, předsedu Handy Clubu Ostrava při přípravě videa, ve kterém představíme vzájemnou spolupráci klubu s Terapeutická komunita EXIT Slezské diakonie, naší společnou myšlenku o propojení různých cílových skupin. Pozvánku k moderování pořadu přijal Filip Hrkal, koordinátor střediska TK EXIT Komorní Lhotka, který svou novou roli moderátora zvládl perfektně.

Tímto bychom i rádi poděkovali a popřáli komunitě TK EXIT Komorní Lhotka a Handy clubu spoustu společných okamžiků, kdy posuneme naše možnosti a naplníme naše společné poslání.

Vzájemné spolupráce si velmi vážíme!

Cílem Handy Club Ostrava je sdružovat a podporovat osoby se zdravotním postižením. https://www.handyclub.cz/

Posláním sociální služby EXIT, terapeutická komunita je poskytovat podporu nezletilým a mladým dospělým, kteří se v důsledku škodlivého užívání návykových látek či hazardního hraní ocitli v nepříznivé sociální situaci. https://www.exitkomunita.cz/