prosinec

V čase adventním jsme oslovili také naše seniory pečovatelské služby ELIM Stonava,
zdali by bylo něco, co by jim udělalo radost, čím bychom je mohli potěšit a co by jim jejich život zpříjemnilo, ulehčilo a rozradostnilo.

Pokud byste se spolu s námi rádi zapojili a pomohli nám splnit některá přání, budeme velmi rádi!

Přání seniorům můžeme plnit nejen na Vánoce, ale v průběhu celého měsíce ledna.

Individuální přání našich klientů domu s pečovatelskou službou ELIM Stonava

splněno paní 73 let Přála bych si vycházkové hole, přesně: TELESKOPICKÉ HOLE NA NORDIC WALKING, abych se mohla procházet po Stonavě s mou kamarádkou, která hole má. Vyberte, prosím, takové, které by byly vhodné pro vyšší váhu, pro seniora, na barvě nezáleží.
splněno paní 67 let Přála bych si ruční mixér 2 rychlostní, 2 šlehací háky na těsto, barvy bílé.
splněno paní 78 let Přála bych si batoh, protože chodím s berlemi a kabelka mi při chůzi překáží. Černý nebo šedý, jezdím k lékaři a potřebuji si do batohu dát A4 dokumenty a malé osobní věci.
nesplněno paní 92 let Přála bych si mikrovlnnou troubu s jednoduchým ovládáním. Nikdy jsem tento přístroj doma neměla.Bílá barva + plastový kryt na ohřívání jídel.

Hromadná přání klientů domu s pečovatelskou službou ELIM Stonava

splněno Přejeme si pro seniory pečovatelského domu techniku do kulturní místnosti k tomu, abychom mohli ukázat video pozdravy pro ně určené a jiné příspěvky. Techniku chceme mimo jiné využívat teké besedám, k projektci textů písní, k online pozdravům…K tomu potřebujeme dataprojektor k zavěšení na strop, stropní držák na uchycení dataprojektoru, mechanické plátno.V případě zájmu, ohledně přesné specifikace techniky, kontaktujte prosím vedoucí služby.
nesplněno Přejeme si pro seniory pečovatelského domu do kulturní místnosti Digitální piano, aby senioři, kteří hrají si mohli během setkávání ale i ve volných chvílích, si zpříjemnit chvíle, a taktéž, aby mohli zahrát hosté kteří k nám přicházejí. Digitální piano | HN155034 SENCOR SDP 100 BR - tmavě hnědé, nebo světle hnědé s názvem SENCOR SDP 100 OAK Piáno je dostupné  na webu kytary.cz
splněno Přejeme si pro seniory pečovatelského domu do kulturní místnosti elektronické šipky k zavěšení na stěnu, aby mohli obyvatelé čas trávit společnou aktivitou. Elektronické šipky větším terčem s většími číslicemi, aby šlo na ně dobře vidět - není však podmínkou. Výběr necháme na Vás.

Děkujeme Vám!

Uživatelé a pracovní tým střediska ELIM Stonava

Posláním terénní pečovatelské služby ELIM Stonava je poskytovat individuální podporu a pomoc
při zvládání každodenní péče o vlastní osobu a domácnost především seniorům,
ale i dospělým osobám se sníženou soběstačností, aby mohli co nejdéle zůstat ve svém domácím prostředí.

Realizátorka myšlenky na podporu našich seniorů je paní Uršula Byrtusová,

vedoucí střediska ELIM Stonava.

Kontakty:

Bc. Uršula Byrtusová, DiS.
kancelář: 596 420 590
vedouci.elimstonava@slezskadiakonie.cz