Ocenění v kategorii “Výrazná pedagogická osobnost roku“

Délka čtení: 1 min., 3 sec.
Ocenění v kategorii “Výrazná pedagogická osobnost roku“

U příležitosti Dne učitelů 28. 3. 2023 Město Český Těšín ocenilo výrazné pedagogické pracovníky z řad pedagogů mateřských, základních a středních škol Českého Těšína.

Slavnostní předání proběhlo v Kulturním a společenském středisku Střelnice. Do nominací byla také poprvé zahrnuta i Mateřská škola, základní škola a střední škola Slezské diakonie. Ocenění bylo uděleno a předáno z rukou starosty Karla Kuly a místostarosty Ing. Víta Slováčka kolegyni PhDr. Mgr. Ireně Čechové v kategorii Výrazná pedagogická osobnost roku.

Paní Čechová se dlouhodobě zabývá tématikou speciálního školství, začleňování žáků se speciálními vzdělávacími potřebami a kariérovým poradenstvím. Dokáže aktivně motivovat pedagogy školy k realizaci různých projektů, které manažersky zaštiťuje a vede a také se hodně věnuje realizaci mnoha Evropských projektů. Dále se velmi aktivně podílí na všech konferencích a akcích pořádaných školou a spolupracuje s organizacemi v regionu a ve městě Český Těšín.

Jsme moc rádi, že ve školách Slezské diakonie máme tak skvělé pedagogy a pracovníky, kteří svou práci dělají velmi profesionálně a zároveň srdcem a s nadšením.

Paní Ireně Čechové srdečně gratulujeme.