Výzva k podání nabídky

Délka čtení: 1 min., 25 sec.
Budova střediska SAREPTA Komorní Lhotka

Vážení, Jménem zadavatele, Slezská diakonie, se sídlem Na Nivách 7, 737 01 Český Těšín, IČO: 65468562, zastoupeného ředitelkou Mgr. Zuzanou Filipkovou, Ph.D., Vás vyzýváme k podání nabídky u zakázky malého rozsahu na stavební práce pod označením "Zkvalitnění domova pro seniory SAREPTA Komorní Lhotka III", která je spolufinancována z Programu 013310-Rozvoj a obnova materiálně-technického základny sociálních služeb, identifikační číslo evidenčního dotačního systému (EDS) projektu: 013D313008203.

Výsledek zadávacího řízení

Příloha č. 1: Krycí list slepého rozpočtu

Přílohe č. 2: Smlouva o dílo

Příloha č. 3: Modernizace koupelny

Příloha č. 4: Modernizace bytů

Příloha č. 5: Elektro výměr

Příloha č. 6: VZT specifikace

Výzva k podání nabídky u zakázky malého rozsahu na stavební práce pod označením "Zkvalitnění domova pro seniory SAREPTA Komorní Lhotka III"

Vážení,

Výzva včetně příloh je ZDE:

Kromě Přílohy č. 5 – Projektová dokumentace, která je s ohledem na velikost dostupná volně ke stažení na profilu zadavatele:  https://www.vhodne-uverejneni.cz/profil/slezska-diakonie

Těšíme se na Vaši nabídku, kterou můžete podat do 05.05.2022 do 10:00 hodin elektronicky prostřednictvím certifikovaného elektronického nástroje X-EN na adrese https://www.vhodne-uverejneni.cz/

Výzva

Příloha č. 1: obchodní podmínky

Příloha č. 2: krycí list

Příloha č. 3: čestné prohlášení

Příloha č. 4: soupis stavebních prací

Příloha č. 6: čestné prohlášení odpovědné zadávání

Mgr. Zuzana Filipková, Ph.D.

ředitelka

Zastoupena obchodní společností HRAT, s.r.o.

Ing. Marian Razima

jednatel