Veletrh sociálních služeb v Bohumíně

Délka čtení: 45 sec.
Veletrh sociálních služeb v Bohumíně

Na náměstí budou rozestavěny 4 obrovské stany, kde vám kolegové ze sociálních služeb představí nabídku možné pomoci a podpory a realizované aktivity. Pod jedním stanem bude probíhat antikvariát, na veletrhu bude probíhat pestrý doprovodný program! Kávičku a něco malého k zakousnutí bude nabízet Kavárna Kafé Klíček.

Od 10 hodin se budou v kině promítat filmy, které natočili klienti sociálně terapeutických dílen Klíček. Ve 14 hodin proběhne slavnostní premiéra jejich posledního filmu ELA. jste srdečně zváni.

Ve foyer kina budou probíhat po celou dobu dny zdraví a v Maryšce proběhnou dvě přednášky jedna zaměřená na pečující osoby a druhá nadluhové poradenství.

Pokud pro nás bude počasí příznivé mohou se uživatelé služeb nechat povozit v cyklorikši.

Veletrh sociálních služeb připravilo Město Bohumín ve spolupráci s Centrum sociálních služeb Bohumín

Za Slezskou diakonii se zde můžete setkat s kolegyněmi ze středisek KANAAN Bohumín, KONTAKT Bohumín, SOCIÁLNÍ ASISTENCE Bohumín, RÚT Bohumín, Sociálně aktivizační služba Salome Bohumín.