Rekonstrukce azylového domu SÁRA Petrovice

Délka čtení: 48 sec.
Rekonstrukce azylového domu SÁRA Petrovice

Uběhl už nějaký ten měsíc v tom našem roce 2022 a já jsem strašně ráda, když vidím, že se v azylovém domě SÁRA Petrovice u Karviné postupně opravují či zkrášlují prostory. Společně s pracovníky a uživateli jsme se snažili zrekonstruovat hernu pro děti v azylovém domě. Pracovníci společnými silami prostory vymalovali a odvážní rodiče se v odpoledních hodinách věnovali malůvkám na zdi.

A to není všechno, protože si troufám říci, že díky podařenému výběru zaměstnance na kumulovanou funkci pracovníka v sociálních službách a údržbáře vidím, jak se z většiny nepotřebných věcí stává potřebné a užitečné. Hlavně sleduji, jak vlastními silami dokáže pan Jiří přispět k dobré věci a třeba si i troufnout položit obklad okolo nové kuchyňské linky. Musím tedy říci, že práce údržbáře panu Jiřímu není vůbec cizí, no a tu profesi pracovníka v sociálních službách se ještě doučí, protože je pro něho úplně nová.
Tímto chci všem nesmírně poděkovat

Martina Wiśniowská
vedoucí střediska SÁRA Petrovice u Karviné, azylový dům