Pořad S NÁMI s Richardem Langerem

Délka čtení: 1 min., 8 sec.
Foto z pořadu S NÁMI s Richardem Langerem

"Dobrý den. Prosím. Děkuji. Na shledanou. Když tyto 4 věci dělám upřímně tak fungujou"

Toto jsou slova pana Richarda Langera, autora Cena Ď, který navštívil Slezskou diakonii a přijal pozvání do pořadu S NÁMI.

Nejen o vděčnosti si s ním povídala ředitelka Slezské diakonie Zuzana Filipková.

Celý díl k shlédnutí níže:

Cena Ď je česká cena určená mecenášům a dobrodincům v oblasti kultury, charity, vědy, vzdělávání a morálních hodnot v ČR. „Ď“ je odvozeno od obyčejného českého rčení „tak ti ď“ – neboli „tak ti děkuji“. Jedno jediné písmeno je tak nejen názvem ceny, ale i současně vysvětluje její myšlenku. Prvně byla cena Ď udělena v Národním divadle v Praze v roce 2001. Tak, jak postupuje letopočet, přičítá se i pořadí jednotlivých ročníků - v roce 2022 nás čeká XXII. ročník. Slezská diakonie získala hlavní cenu v soutěži Cena Ď v kategorii za přínos dobré náladě v ČR v roce 2021, ocenění si velmi vážíme. Vnímáme, že v našich službách je mnoho příběhů, které nás spojují a dávají naší práci přesah, mnoho situací, které si zaslouží náš vděk, mnoho z Vás, kdo si zasloužíte naše poděkování.