červen

Jsme vděčni, že opět můžeme v našich službách Slezské diakonie natáčet příběhy, které s Vámi sdílíme. Nový díl připravujeme s kolegy z realizačního týmu projektu Slezské diakonie na podporu sociálního začleňování v oblasti bydlení.
Děkujeme panu Jindřichovi, který s námi sdílel svůj příběh.
Jsme vděčni za krásné setkání.

Projekt podpora aktivit a programů v rámci sociálního začleňování v oblasti bydlení a služeb pro ohrožené děti, rodiny a další potřebné ve vybraných regionech MSK je spolufinancován Evropskou unií v rámci operačního programu zaměstnanost.

Cílem projektu je podpořit osoby žijící v nevyhovujícím bydlení, nebo ohrožené ztrátou bydlení v nalezení a získání vhodného dlouhodobého nájemního či podnájemního bydlení, anebo v získání bydlení zpět a začlenění se do společnosti. Dále podpořit osoby, které již bydlí, ale jsou ohroženy ztrátou bydlení. Podpořit získání nájemních a podnájemních bytů na území měst Frýdek-Místek, Karviná, Třinec a Rýmařov a poskytnout podporu za účelem udržení si vhodného bydlení.

Všechny díly MOZAIKY Slezské diakonie můžete sledovat na YouTube.