Fotogalerie z bohoslužby v Novém Jičíně

Délka čtení: 48 sec.
Fotogalerie z bohoslužby v Novém Jičíně

Ve středu 30. 11. 2022 se konala novojičínska bohoslužba pro klienty, pracovníky a pečující. Prostor kostela Českobratrské církve evangelické se naplnil velmi příjemnou atmosférou, úsměvy lidí, pokojem a radostí.

Byla to příležitost k zastavení se v adventu, přemýšlení o jednotlivých částech bohoslužby a také o tom, pro koho můžeme být bližními. Pod vedením místního pana faráře Prejdy se klienti i pracovníci zapojili do ztvárnění biblického příběhu o Milosrdném samaritánovi a také do přímluvných modliteb.

Hudební doprovod k písním připravil kolega z duchovní služby David Pasz. Biblické texty četly kolegyně Radka Čapková, Natálie Klusová a vedoucí oblasti paní Gabriela Lhotská. Všechny přítomné pozdravila a přání naděje předala paní ředitelka Slezské diakonie Zuzana Filipková. Po bohoslužbách jsme s radostí přijali pozvání k občerstvení u kávy a čaje, které bylo spojeno s rozhovory a se sdílením o našem připravování se k svátkům Vánoc.