ARCHA v DinoParku - v rámci Dobrovolnického dne zaměstnanců společnosti Hyundai dne 9. 9. 2017

Dobrovolnický den v našem středisku byl naprosto úžasný, uživatelé i pracovníci služby byli nadšení, neustále na tento výlet vzpomínají na poradách  a chválí si pracovníky společnosti Hyundai, kteří k nim byli velice milí a pozorní. Uživatele, samozřejmě, mají radost s dárečků, které si mohli v Dinoparku jako upomínku zakoupit.
Před samotným dobrovolnickým dnem jsme se aktivně domlouvali na celém průběhu akce s paní Petrovskou, vyřešili jsme dopravu, vstupné, hospodaření s financemi, atd. Spolupráci hodnotím velice dobře, díky dobré domluvě poté proběhl výlet do DinoParku hladce, bez jakýchkoliv komplikací a nejasností.
Jeden dobrovolník se vždy individuálně věnoval jednomu uživateli našeho zařízení, prošel s ním DinoPark, pomohl mu se zakoupením drobného občerstvení, poté mu také pomohl s výběrem dárku.
Dobrovolnici byli velice milí, vstřícní, taktéž jejich děti, které se našeho výletu zúčastnily. Je velice příjemné zjistit, že mladí lidé a jejich děti mají sociální cítění a chtěli pomoci našim uživatelům užít si skvělý den - uživatele totiž nemají dostatek financí, aby si takové výlety mohli dopřávat často.
 Tento výlet se opravdu nad očekávání povedl, musíme pochválit dopravu, kterou pracovníci zařídili skvěle, byl pro nás připraven mikrobus, který nás zavezl až před DinoPark. Někteří pracovníci nám sdělili, že by se rádi zúčastnili nějakých akcí, které budeme s uživateli pořádat, a nadále udržovat přátelské vztahy. Moc rádi bychom i nadále spolupracovali.                                                                Bc. Ivana Dombeková, DiS.