Nalezené služby - lidé s duševním onemocněním

Posláním chráněného bydlení střediska Slezské diakonie ARCHA Třinec je poskytnout lidem s duševním onemocněním individuální podporu k získání schopností a dovedností, které jim následně umožní samostatně bydlet v přirozeném prostředí dle jejich možností a vlastních představ.

Hraniční 280, 739 61 Třinec
734 363 348

Posláním služby Sociální rehabilitace ve středisku BETHEL Karviná je poskytnutí podpory dospělým mužům bez přístřeší při zachování a rozvoji jejich samostatnosti a soběstačnosti. Služba uživatelům pomáhá připravit se na přechod do vhodného bydlení nebo návazné sociální služby tak, aby se mohli úspěšně začlenit v novém prostředí

Stavbařů 2199, 734 01 Karviná - Mizerov
733 677 344, 733 677 348

Posláním denního stacionáře Slezské diakonie EDEN v Třanovicích je individuálně podporovat, podle potřeb jednotlivých uživatelů, dospělé osoby s chronickým duševním onemocněním nebo zdravotním postižením aktivně trávit část pracovního dne, rozvíjet pracovní a sociální dovednosti a udržovat kontakt s lidmi. Míra podpory a zajištění denního programu je individuálně přizpůsobená uživatelům, a to v takovém rozsahu, jaký respektuje jejich postižení, ale zároveň je aktivizuje, aby se u nich neprohlubovala závislost na cizí pomoci

Třanovice 188, Třanovice
739 680 159

Posláním střediska Slezské diakonie EFFATHA Karviná, sociálně terapeutické dílny, je umožnit dospělým osobám s mentálním nebo  kombinovaným postižením a osobám s chronickým duševním onemocněním z karvinského regionu za podpory pracovníků aktivně trávit část pracovního dne, rozvíjet pracovní a sociální dovednosti a udržovat kontakt s lidmi.

V Aleji 435, 734 01 Karviná–Ráj
733 142 446, 734 788 087

Posláním sociálně aktivizačních služeb střediska Slezské diakonie JORDÁN Třinec je poskytovat individuální podporu lidem s duševním onemocněním tak, aby mohli žít v běžném prostředí. Prostřednictvím ambulantní služby jim nabízíme prostor pro setkávání a aktivní trávení času jako podporu při řešení problémů, které jim život s duševním onemocněním přináší.

Hraniční 280, 739 61 Třinec-Kanada
558 990 411

Služba je určena lidem s mentálním postižením a lidem s chronickým duševním onemocněním, kteří chtějí žít samostatně ve vlastní domácnosti a potřebují podporu ve zvládání běžných záležitostí spojených se samostatným životem.

Tř. T. G. Masaryka 1101, 738 01 Frýdek-Místek
734 510 157

NOE Karviná, podpora samostatného bydlení je terénní sociální služba. Ta to sociální služba je poskytována přímo v bytech uživatelů služeb, kteří bydlí ve městě Karviná.

V Aleji 435, 734 01 Karviná-Ráj
604 642 991

Posláním terénní sociální služby podpora samostatného bydlení střediska Slezské diakonie NOE Třinec je poskytovat pomoc a podporu lidem s duševním onemocněním v takové míře, aby byli schopni samostatného bydlení, nebo samostatného bydlení s minimální podporou sociální služby.

Hraniční 280, 739 61 Třinec-Kanada
737 478 288, 734 478 288, 734 353 761

Posláním střediska Rút Bruntál, sociální rehabilitace je poskytovat podporu dospělým lidem s mentálním postižením nebo duševním onemocněním při nácviku, udržení a rozvoji jejich dovedností směřujících k uspokojení potřeb v oblastech samostatného bydlení, získání zaměstnání, vzdělávání, trávení volného času, zdraví a sociálních vztahů.

Kavalcova 7, Bruntál 792 01
730 169 551

Středisko Slezské diakonie RÚT Český Těšín, sociální rehabilitace,  poskytuje dospělým osobám se zdravotním postižením nebo v dlouhodobě nepříznivém zdravotním stavu individuální podporu při získávání návyků a dovedností pro běžný život, které jim umožní osamostatnit se a najít uplatnění v osobním i pracovním životě.

Třanovského 1758/10, 737 01 Český Těšín
733 142 408

Středisko Slezské diakonie RÚT FrýdekMístek, sociální rehabilitace,  poskytuje dospělým osobám se zdravotním postižením nebo v dlouhodobě nepříznivém zdravotním stavu individuální podporu při získávání návyků a dovedností pro běžný život, které jim umožní osamostatnit se a najít uplatnění v osobním i pracovním životě.

Tř. T. G. Masaryka 1101, 738 01 Frýdek–Místek
737 227 857

Posláním služby RÚT Krnov, sociální rehabilitace je podporovat lidi s mentálním nebo tělesným postižením, či duševním onemocněním v individuálním nácviku a rozvoji dovedností, které vedou k větší samostatnosti a soběstačnosti a lepšímu využití příležitostí tak, aby jejich život získával na kvalitě.

Hlubčická 9, 794 01 Krnov
733 142 404

Posláním služby RÚT Nový Jičín, sociální rehabilitace je podporovat lidi s mentálním nebo kombinovaným postižením, lidi s chronickým dušením onemocněním nebo lidi s poruchami autistického spektra v nácviku a rozvoji dovedností, které vedou k větší samostatnosti a soběstačnosti a lepšímu využití příležitostí tak, aby jejich život získával na kvalitě a vedl k sociálnímu začlenění, včetně začlenění na trh práce.

Sokolovská 9, 741 01 Nový Jičín
734 366 561, 739 525 375

Středisko Slezské diakonie RÚT Třinec, sociální rehabilitace,  poskytuje dospělým osobám se zdravotním postižením nebo v dlouhodobě nepříznivém zdravotním stavu individuální podporu při získávání návyků a dovedností pro běžný život, které jim umožní osamostatnit se a najít uplatnění v osobním i pracovním životě.

Jablunkovská 241, 739 61 Třinec, Staré Město
731 826 808; 733 142 408
© 2013 Zebu webdesign s.r.o.
Najdete nás na: