Tuzemské projekty

Projekty středisek
Děkujeme všem podporovatelům a sponzorům, díky nimž můžeme zkvalitňovat a rozvíjet služby pro naše uživatele prostřednictvím projektů.

KARMEL Tichá
, denní stacionář

• "BYDLENÍ BEZ BARIÉR" investiční projekt
    "Řešení bezbariérovosti objektu pro osoby se zdravotním postižením- KARMEL v Tiché u Frenštátu pod Radhoštěm".

EDEN Český Těšín, Třanovice, denní stacionář

• EDEN - stvořen pro život
    Díky realizovanému projektu jsme mohli zajistit bezpečné, zdravé, důstojné a kvalitní prostředí všem uživatelům využívajícím sociální službu denního stacionáře na Frýdecké ulici, a to prostředctvím výměny oken a rekonstrukcí jídelny s kuchyní.

Spolupráce středisek

ARCHA, JORDÁN a NOE Třinec

• Projekt „ROZUMÍME SI?“
    Cílem projektu a projektových aktivit je přispět k lepší informovanosti veřejnosti o příznacích duševních nemocí a možnostech sociální rehabilitace, která pomáhá k návratu do běžného života. Akce má pomoci bojovat s předsudky veřejnosti vůči lidem s duševním onemocněním.

Další informace o projektu zde

Diakonické a vzdělávací centrum Slezské diakonie

• Svět za hranicemi
    Prostřednictvím projektu „Svět za hranicemi“ chceme na setkáních se seniory vnést radostnou atmosféru naplněnou zajímavým a aktivním programem zaměřeným na život v zahraničí. Jsme si vědomi toho, že generace seniorů ve věku 60 a více let ve svém mládí neměla takovou možnost vycestovat do okolních zemí, jak je tomu v současné době.