Veronika nastoupila do Slezské diakonie v roce 2005 do střediska Agentura podporovaného zaměstnávání na pozici pracovní konzultantky. Od roku 2007 působila ve středisku RÚT – sociální rehabilitace jako pracovnice v sociálních službách. Po rodičovské dovolené v roce 2014 svou profesní kariéru započala jako job coach pro oblast Český Těšín, Třinec, Frýdek-Místek. Od roku 2015 je koordinátorkou a sociální pracovnicí ve středisku NOE Frýdek-Místek a od roku 2016 zastává pozici sociální pracovnice a koordinátorky středisek NOE Frýdek-Místek a EFFATHA Frýdek-Místek.

Marek nastoupil Do Slezské diakonie v roce 2005, konkrétně do střediska BETHEL Třinec jako vychovatel (pracovník v sociálních službách). Později ve středisku BETHEL Třinec zastává pozici sociálního pracovníka a od roku 2011 je vedoucím střediska BETHEL Třinec. Marek je velice rád, že může pomáhat právě klientům ve středisku BETHEL Třinec.