Vaše přihláška na naše pracovní místo!

Děkujeme, že uvažujete o práci u nás pro naše klienty sociálních služeb, pro zlepšování kvality jejich života. Všechny pracovní pozice přispívají k naplňování našeho poslání!

Vaší přihláškou je životopis, který obsahuje základní informace o Vaší osobě a kvalifikačních předpokladech, včetně dalších znalostí a dovedností, kterými disponujete, abyste zastali práci, o kterou se ucházíte.

Vaši přihlášku zašlete personálním partnerům. Budou to vždy oni, kdo Vás budou kontaktovat. Personální partner Vás provede výběrovým řízením, bude s Vámi komunikovat po celou dobu Vašeho zájmu o práci u nás. Pokud budete vybráni na danou pozici, bude s Vámi dále jednat ve věci nástupu a prvního dne v práci.

Personální partneři a jejich působnost dle pracovišť, kam se hlásíte:

Veronika Nyberová
vedoucí oddělení Personalistika a mzdy
personální partner pro oblasti Pobeskydí a Těšínsko
tel.: 558 764 320, 731 120 262
e-mail: v.nyberova@slezskadiakonie.cz

Bc. Michaela Vrbovská

personalista - personální partner pro oblasti
Karvinsko, Frýdek-Místek, Třinec, úsek Brno
e-mail:m.vrbovska@slezskadiakonie.cz

Ing. Veronika Sasynová

personalista - personální partner pro oblasti Bruntál,
Krnov, Nový Jičín a Ostravsko
e-mail:v.sasynova@slezskadiakonie.cz

Jak probíhají výběrová řízení?

Pracovní pozice obsazujeme zpravidla na základě výběrového řízení.

• Na základě zaslaných dokumentů jsou uchazeči, kteří mají největší potenciál být úspěšní na daném pracovním místě, pozváni personálním partnerem k výběrovému pohovoru.
  • Zpravidla probíhají dvoukolová výběrová řízení. V prvním kole personální partner posoudí Vaši přihlášku, na základě které Vás pozve k setkání.
  • Personální partneři připravují a koordinují průběh výběrových řízení. Zpracovávají Vaše osobní data a komunikují s Vámi v průběhu celého výběrového řízení.
  • V druhém kole se setkáte s vedoucím zaměstnancem, v jehož kompetenci je výběr konkrétního uchazeče.
  • Pohovor je plánován zhruba na půlhodinu, záleží na pracovní pozici.
  • U odborných a vedoucích pracovních pozic lze počítat s otázkami, které monitorují odbornost uchazeče a jeho dosavadní pracovní výsledky v souvislosti s vykonávanou prací či danou sociální službou.
  • Každé pracovní místo je tvořeno penzem osobních, znalostních i dovednostních předpokladů, které jsou zjišťovány v rámci otázek zaměřených na osobnost uchazeče, jeho motivaci pro danou práci, dovednosti a znalosti.
  • Vážíme si všech zájemců o práci u nás a umíme pracovat s nervozitou uchazečů.
  • I naše výběrové komise se stále snaží učit a zlepšovat, proto Vás někdy anonymně požádáme o zpětnou vazbu.

Co je dobré vědět?

• Na výběrový pohovor přijďte zásadně včas.
  • Mluvte pravdu. Ve výběrové komisi jsou lidé, kteří jsou odborníky na danou činnost, permanentně prohlubují své vzdělání, tedy nebojte se říci „nevím“, není to chyba.
  • Když si nejste jisti, klidně se o tento pocit s komisí podělte.
  • Hovořte o tom, co skutečně umíte, co můžete nabídnout a podložte to argumenty.
  • Mějte informace o středisku, službě a organizaci.

Těšíme se, že vybereme zrovna Vás a budeme společně poskytovat služby lidem v kvalitě, kterou očekávají. Zároveň i Vy se budete cítit u nás příjemně s pocitem osobního i profesního růstu.