Informátor

Informátor, časopis, který pravidelně vydává nestátní nezisková organizace Slezská diakonie každé čtvrtletí již od roku 1994, přináší informace a novinky ze života ve střediscích Slezské diakonie a z oblasti sociálních služeb. Najdete v něm také zajímavé rozhovory a pozvánky na nadcházející události. Do Informátoru přispívají nejen zaměstnanci Slezské diakonie, ale také odborníci z dané oblasti. Zařazení článku k publikování schvaluje redakční rada, která se schází v pravidelných intervalech a určuje také tematický okruh jednotlivých vydání.

Informátor 2017

Retro Informátor

Tento rok jsme vydali Retro Informátor a to díky podpoře střediska BETHEL Karviná. Ve vydání si můžete přečíst články z minulých dílů Informátorů, a to od vzniku Informátoru až dodnes. Stejně tak v tomto vydání naleznete úvodní slovo našeho emeritního ředitele pana Ing. Česlava Santariuse, který přibližuje historií tohoto časopisu ZDE. Celé číslo je k dostání v Informačním centru Slezské diakonie.

Newsletter 2015

Newsletter 2013