Effatha Frýdek Místek

Výrobky střediska EFFATHA Frýdek-Místek jsou precizní ruční práce z papíru, dřeva a keramiky. Najdete zde dřevěné zvířátka, dekorační předměty pro Váš domov, přání a obrazy z Quillingu či keramické květináče.

BETHEL Frýdek-Místek

Středisko BETHEL Frýdek-Místek nabízí ručně zpracované dřevěné výrobky do Vaší domácností. Nabízí tak například dřevěné prkýnka na maso vyřezané do různých tvarů a s vyrytýmí obrázky. Stejně tak nabízejí ptačí budky, svícny, rošty pod hrnce a další produkty.

EFFATHA Nový Jičín

Středisko EFFATHA Nový Jičín Vám nabídne jedinečnou a širokou kolekci výrobků ze kterých si můžete vybrat. Nabízí tak širokou paletu keramických ptáčků a dalších zvířátek, svícny či andílky. Taktéž si můžete vybrat z polštářů, opletaných sklenic či dřevěných dekoranitních předmětů. Nabízejí také keramické misky, které můžete jak využít v kuchyni tak si jimi vyzdobit konferenční stůl.

BETHEL Karviná

V rámci dílen v azylovém domě střediska BETHEL Karviná jsou vyráběné pletené košíčky, které zůtulní a zkrášlí Váš domov.

EFFATHA Karvina