září

Dne 12. září byla otevřena velmi zajímavá výstava, organizována Slezskou církví evangelickou augsburského vyznání společně s dalšími partnery. Výstava se věnuje fotografiím židovské kultury. Autor fotografií Wislaw H. Radwanski, osobitým a přirozeným způsobem uvedl své fotografie, které si poté účastníci slavnostního otevření výstavy se zájmem prohlédli. Čím jsou fotografie atraktivní? Zejména svou vypovídací schopností nahlédnout do nelehkého života židovského národa a její osobité a jedinečné kultury. Fotografie jsou doplněné zajímavými informacemi a biblickými texty, které jen podpoří jedinečnost fotografií. Proto pokud jsme Vás inspirovali k návštěvě této výstavy, neváhejte. Jistě nebudete zklamáni. Výstavu si můžete prohlédnout každý den od 13. 9. 2016 do 14. 10. 2016 v knihovně Diakonického a vzdělávacího centra Vladislava Santariuse na ulici Dukelská 2096/5a, Český Těšín od 8:00 do 16:00.

Na Vaši návštěvu se těší pracovníci DVC.