leden

Vážené dámy, vážení pánové, přátelé,

právě tento rok 2015 je rokem, ve kterém Slezská diakonie oslaví 25 let svého fungování. Za 25 let se mnohé změnilo. Naše organizace rostla co do počtu rozmanitých služeb, ve kterých poskytujeme pomoc a podporu potřebným lidem, ale také rostl počet lidí, kterým jsme za tuto dobu pomohli. Rovněž se zvyšoval počet těch, kteří tuto pomoc poskytují. Dnes náš velký pracovní tým čítá 600 kolegů, s úsekem speciálního školství pak hovoříme o 700 pracovnících. Spolupracovali jsme a spolupracujeme se spoustou úžasných lidí a stali jsme se významným poskytovatelem sociálních služeb.

Děkujeme Vám - uživatelům, spolupracujícím partnerům, dárcům a Vám všem, kteří jste nám v uplynulých letech projevili důvěru. Budeme moc rádi, když si důvěru v nás uchováte i v letech příštích.

Každý měsíc si na našich webových stránkách můžete přečíst zamyšlení, které se vztahuje k 25 letům naší práce. Stejně tak Vám bude nabídnut exkurz do uplynulého 25letého období v naších „Vzpomínkách“ – knize, která se zanedlouho objeví rovněž na těchto stránkách. Srdečně Vás zveme nejen k prohlídce našich středisek, ale rádi se s Vámi setkáme také na dnech otevřených dveří, které budou střediska realizovat v průběhu roku, či na společný koncert pěveckého sboru Happy day a  našich zaměstnanců s názvem „Cesta světla“. Koncert se bude konat  11. října 2015  v kostele Na Nivách 7 v Českém Těšíně, již nyní Vás srdečně zveme.

Moc se těšíme na setkání s Vámi a jsme tady pro Vás a Vaše blízké.

Mgr. Zuzana Filipková, Ph.D.
ředitelka Slezské diakonie
s týmem spolupracovníků