září

Projekt "sociální automobil" určený pro uživatele střediska Slezské diakonie, EUNIKA Karviná, mohl být realizován díky firmám, které přispěly zakoupením reklamní plochy. Středisko Slezské diakonie, EUNIKA Karviná, získalo díky tomuto projektu vozidlo zn. Renault Kangoo.

Akce se zúčastnili: pracovníci společnosti Kompakt, s.r.o.

sponzoři

vedení Slezské diakonie a pracovníci střediska EUNIKA Karviná

uživatelé střediska EUNIKA Karviná

Na akci si jako poděkování připravili uživatelé vystoupení: přednes básně a scénky na písně Maxim Turbulence

Seznam sponzorů:

ACword spol.sr.o., Advokátní kancelář Hajduk a partneři s.r.o., AGRICOOP Třinec a.s., AKVAHELP METAL spol.sr.o., Almu Pharm s.r.o., ARET STEEL s.r.o., Armagas spol. s r.o. Třinec, BERNDORF BÄDERBAU s.r.o., Bohumír KUKUCZKA, BRAINTRAST s.r.o., CIESLAR, s.r.o., ELTOM s.r.o., ENERGETIKA TŘINEC a.s., ENVIFORM a.s., ERDI a.s., GASCONTROL, spol. s r.o., Grimo BOZP s.r.o., Halina Czyžová, Havířovská teplárenská společnost a.s., ing. Antonín KYCÍK, ing. Dagmar Mrajcová, Jan Lipka, JAP TRADING s.r.o., KARIMPEX-STROJÍRNY, s.r.o., KARTA GROUP, a.s., KLIMAWERT-KRC, s.r.o., KOHUT Třinec s.r.o., KOMA Commercial, s.r.o., Leszek BOCEK, Ludevít Jucha, MORCINEK, s.r.o., Natur Produkt CZ spol. s r.o., Oldřich GAVENDA, OMAK ROOF s.r.o., PANTA & PYROTECHNIK s.r.o., Pavel Jochim, Pavel Stonawski, PCC MORAVA - CHEM s.r.o., PIRES s.r.o., PressMetal - CZ spol. s r.o., REMER s.r.o., REVOLT s.r.o., RWO Team, s.r.o., Shopnavino.cz s.r.o., STEELTEC CZ, s.r.o.,  SVOBODNÉ ZAHRADY KLUS, s.r.o., TEB Český Těšín, s.r.o., TKLAS KARVINÁ s.r.o., TOP-STEEL BOHEMIA ,s.r.o.,TORAMOS s.r.o., TOS SECURITY, s.r.o., UNIVOX spol. s r.o., WALMARK, a.s., ZELENÝ PROSTOR s.r.o., BWB INMONT s.r.o.

Všem děkujeme