leden

Vážené dámy, vážení pánové, přátelé,

právě tento rok 2015 je rokem, ve kterém Slezská diakonie oslaví 25 let svého fungování. Za 25 let se mnohé změnilo. Naše organizace rostla co do počtu rozmanitých služeb, ve kterých poskytujeme pomoc a podporu potřebným lidem, ale také rostl počet lidí, kterým jsme za tuto dobu pomohli. Rovněž se zvyšoval počet těch, kteří tuto pomoc poskytují. Dnes náš velký pracovní tým čítá 600 kolegů, s úsekem speciálního školství pak hovoříme o 700 pracovnících. Spolupracovali jsme a spolupracujeme se spoustou úžasných lidí a stali jsme se významným poskytovatelem sociálních služeb.

Děkujeme Vám - uživatelům, spolupracujícím partnerům, dárcům a Vám všem, kteří jste nám v uplynulých letech projevili důvěru. Budeme moc rádi, když si důvěru v nás uchováte i v letech příštích.

Každý měsíc si na našich webových stránkách můžete přečíst zamyšlení, které se vztahuje k 25 letům naší práce. Stejně tak Vám bude nabídnut exkurz do uplynulého 25letého období v naších „Vzpomínkách“ – knize.

Moc se těšíme na setkání s Vámi a jsme tady pro Vás a Vaše blízké.

Mgr. Zuzana Filipková, Ph.D.
ředitelka Slezské diakonie
s týmem spolupracovníků

Brožura Vzpomínky byla vydána u příležitosti 25 let působení Slezské daikonie.