říjen

Milí přátelé,

v průběhu tohoto roku nás navštívil zahraniční partner Glory Dhas z Indie. Na společných setkáních nás Glory informoval o zkušenostech ze svých služeb, což se velmi dotýkalo našich srdcí. Mnozí z Vás jistě vědí, že poměry v Indii jsou naprosto odlišné od těch našich. Kdo zde byl,  tak ví, že na ulicích potkáte mnoho lidí a dětí, jejichž situace je naprosto bezvýchodná, protože není mnoho míst, kde by mohli najít pomoc. Glory se již dávno rozhodl, že bude pomáhat právě těmto lidem, kteří jsou chudí, nemocní a téměř bez naděje na lepší budoucnost. Ani my nechceme být lhostejní, a proto jsme se rozhodli nabídnout Glorymu pomocnou ruku a s touto prosbou se nyní obracíme k Vám. V rámci projektu Škola základ života můžete pomoct získat vzdělání pro ty nejmenší, vždyť pouhých 300 Kč měsíčně zajistí 1 dítěti večerní vyučování, jídlo či další podporu a 850 Kč měsíčně zaplatí jednomu dítěti celý pobyt v dětském domově. Nebuďme lhostejní k osudu druhých. Zapojením se do toho projektu můžeme učinit tento svět o něco lepším místem.
V případě jakýchkoli dotazů určitě neváhejte kontaktovat paní Veroniku Raszkovou: v.raszkova@slezakdiakonie.cz

S pozdravem

Vedení Slezské diakonie

Pro více informací klikněte ZDE.