červenec

Zapojete se s námi do tvorby terapeutického pískoviště, které je účinným terapeutickým prostředkem při práci s dětmi i dospělými a pomozte nám vytvořit sbírku miniatur, které budou sloužit pro práci psycholožky touto metodou.
Sběrné místo je v Informačním centru Slezské diakonie v Českém Těšíně a ve všech pobočkách Programu pro pěstounské rodiny.
Děkujeme!

Sandtray terapie – Klient má pro práci v miniaturním pískovišti na výběr mnoho miniatur a figurek, které instinktivně vybírá do svého modelu vnitřního světa. Člověk se tak může beze slov prostřednictvím představivosti lépe dostat k jádru toho, co ho trápí a léčit to, dále s tím pracovat. Sbírka miniatur by měla obsahovat vše, co je v reálném světě. Postavičky pro sandtray terapii by měly miniaturní i trošku větší z různých materiálů: jakékoli postavičky, rodiny, vojáčci, různé profese, pohádkové bytosti, zvířata, dopravní prostředky, různé stavby, ploty, mosty, jeskyně, stromy, skály, květiny, domácí potřeby, duchovní předměty, hudební nástroje, lesklé kamínky, mušle, srdíčka
Mějte hezké dny a děkuji za ochotu,

Karina Mojová