červenec

Těší nás, že můžeme sdílet naši putovní výstavu Lidé bez domova očima našich dětí a také myšlenku sdílení příběhů lidí bez domova se čtenáři a pracovníky Knihovny Třinec, kde je možnost výstavu shlédnout až do konce měsíce srpna 2019.

Lidé bez domova očima našich dětí

je kampaň Slezské diakonie, která si klade za cíl představit lidi bez domova prostřednictvím fotografií, které překreslili žáci ze Základní umělecké školy Pavla Kalety v Českém Těšíně. Každá fotografie je dále obohacena o životní příběh portrétovaného člověka. Fotografie bezplatně pro tuto kampaň pořídila odborná fotografka paní Halina Sikora a následně fotografie překreslili žáci Základní umělecké školy Pavla Kalety v Českém Těšíně.

Nicméně bez lidí bez domova, kteří dali souhlas s pořízením a prezentací těchto fotografií, by kampaň nevznikla. Portréty lidí bez domova byly pořízeny ve službě terénního programu BETHEL Český Těšín a jedná se o uživatele této služby Slezské diakonie.

Více informací ke kampani Slezské diakonie ZDE: http://www.slezskadiakonie.cz/o-nas/kampane