Komorní Lhotka, 17. 10. 2016 Je to tady! V 3. říjnovém týdnu má premiéru kavárenská akce pro seniory v rámci nového dobrovolnického programu Kavárna u Lidušky. Konkrétně 23. října 2016 se už na sebe těší jak dobrovolníci, tak senioři ze střediska Slezské diakonie SAREPTA, Komorní Lhotka. Kavárna u Lidušky utváří příležitost se navzájem seznámit, popovídat si, prožívat radost a mít dobrou náladu. K tomu napomůže neodolatelná káva značky mamacoffee z kávovaru De`Longhi. Pro příznivce čaje máme přichystán cejlonský čaj s nádechy čokolády z Dobré čajovny nebo bylinný Rooibos s citronovým aroma. Děkujeme dárcům: mamacoffee, s.r.o; De`Longhi Praga, s.r.o.; a Spolku milců čaje, s.r.o. Tento projekt je podpořen v rámci grantové výzvy T-Mobile Mluvme spolu pro rok 2016. Z grantu pořizujeme kvalitní stylový porcelán a další vybavení, bez kterého se žádná kavárna neobejde. Velmi děkujeme jménem seniorů.

Dejte této kávě příběh právě Vy. Darujte staršímu člověku své vlídné slovo, zájem a blízkost. Staňte se dobrovolníkem v naší Kavárně u Lidušky. Stačí zavolat Lucii Protivanské na tel. 731 130 175 nebo napsat e-mail l.protivanska@slezskadiakonie.cz. Těšíme se na Vás.

Dále jsou dobrovolnické programy financovány z rozpočtu MV ČR,
Moravskoslezského kraje a Nadace České spořitelny.

KONTAKTNÍ PRACOVNÍK: Dobrovolnické centrum Slezské diakonie Český Těšín

Mgr. Lucie Protivanská

Dukelská 264/5, 737 01 Český Těšín

Koordinátorka projektů a tuzemského dobrovolnictví

Tel. 731 130 175

E-mail l.protivanska@slezskadiakonie.cz

KONTAKTNÍ PRACOVNÍK: Dobrovolnické centrum Slezské diakonie Český Těšín

Monika Banotová

Dukelská 264/5, 737 01 Český Těšín

Koordinátorka dobrovolníků v Nemocnici Třinec, p. o.

Tel. 734 516 300

E-mail m.banotova@slezskadiakonie.cz