květen

Milí přátelé! Vybrali jsme 4 dobrovolníky, kteří budou v létě přes projekt INVYT Junior sloužit ve škole LEA v Tanzanii. Jejich služba je možná pouze díky podpoře partnerů i jednotlivců. Pokud byste tento projekt chtěli podpořit, budeme moc vděčni! V případě, že se takto rozhodnete, napište prosím na email: s.ziakova@slezskadiakonie.cz

Program INVYT (Rok mezinárodním dobrovolníkem v Tanzanii - International Voluntary Year in Tanzania) Junior chce dát příležitost mladým lidem pro krátkodobou 2 měsíční zkušenost dobrovolnické služby s jinými mladými lidmi z České republiky a Slovenska v životním kontextu tanzanských partnerů.

Cílem programu INVYT Junior je pozvánka mladých lidí k účasti na krátkodobé dobrovolnické službě a tím vytvoření šance pro uvědomělé učení, které přispívá k jejich spirituálnímu, osobnostnímu a profesnímu rozvoji. Důraz je stejně kladen na sociální, interkulturní, společenské a politické učení.

INVYT Junior je pro účastníka také zkušenost, na jejímž základě může přemýšlet o následné dlouhodobé dobrovolnické službě ve spolupráci s vysílajícími iniciativami na Slovensku a v České republice.
Více informací k projektu