září

„Zdravím všechny, včera 10.9.2015 to byl přesně rok kdy se nám otočil a změnil život o 180 stupňů .. Loni touto dobou jsme již byli v Brněnské fakultní nemocnici, kdy lékaři začali bojovat o Dominičkův život s Leukemií .. Za rok si prošel mnoho chemoterapiemi a komplikacemi, které během ní měl.. V březnu 2015 proběhla v Motolské nemocnici transplantace kostní dřeně.. Jeho stav je zatím velmi dobrý, akorát stále bojujeme s virem CMV .. Poslední kontrolní kostní dřeň proběhla teď v úterý a výsledky ještě nemáme.. Předposlední kontrolní kostní dřeň byla negativní .. Což je velmi dobrá zpráva ..

Moc bych chtěla poděkovat všem za veškerou pomoc jak finanční tak materiální a hlavně za psychickou podporu všem, kteří nám drželi a drží palečky a věří, že to dobojujeme do dobrého konce .. Naše léčba zatím nekončí, bojujeme stále dál a věřím, že nad tou „potvorou“ vyhrajeme ..

Moooc Vám všem děkujeme ..

Maminka Dominička – Nikol Němcová“

A já přidávám:

„Vážení kolegové, chci Vám moc poděkovat za víčka, která pro syna mé neteře sbíráte. V jeho necelých dvou měsících u něj bylo diagnostikováno velmi těžké onemocnění - akutní lymfoblastická leukémie čtvrtého stupně. Sbírka stále ještě pokračuje a já budu velmi vděčná, za každé odevzdané víčko. Děkuji Vám moc.“

Do kdy sbírka trvá: po celou dobu nemoci, vše se tedy bude odvíjet od uzdravení

Jaká víčka se sbírají: jsou to šroubovací víčka z PET lahví, z mlék, či dětských pitíček a jim podobná.

Nasbíraná víčka můžete odevzdat na adrese: Na Nivách 7, 737 01 Český Těšín

nebo nás můžete kontaktovat na tel.: 558 764 314 a domluvit se na způsobu předání víček.

Michaela Ohřálová

koordinátor střediska