říjen

Nově vznikající projekt Slezské diakonie "Kavárna u Lidušky" měl premiéru v nemocnici Třinec

Vlídné slovo, úsměv, vůně dobré kávy a kvalitního čaje toto vše nabídli dobrovolníci Slezské diakonie klientům dne 25. 10. 2016 na oddělení sociálních lůžek. Klienti tohoto oddělení měli možnost shlédnout prezentaci, která byla věnována představení projektu, dozvěděli se více o kávě, ale hlavně měli možnost si popovídat a zpříjemnit si tak dnešní dopoledne.

Projekt je financován z grantu České spořitelny. Dalšími dárci jsou mamacoffee, s.r.o; De`Longhi Praga, s.r.o.; a Spolek milců čaje, s.r.o.

Slezská diakonie tento projekt rozjíždí hned na dvou místech -  v nemocnici Třinec pro klienty sociálních lůžek a ve středisku Slezské diakonie SAREPTA Komorní Lhotka, domov pro seniory.  Další akce Kavárny bude na oddělení sociálních lůžek 8. 12. 2016 v 9:00 , pokud budete mít zájem se této akce zúčastnit v roli dobrovolníka neváhejte kontaktovat koordinátorku projektu Kavárny u Lidušky paní Kateřinu Motykovou (kavarna@slezskadiakonie.cz, tel.: 739 548 859).