„Kavárna U Lidušky je mobilní dobrovolnická kavárna. Výbornou kávu, čaje nebo např. horkou čokoládu servírujeme seniorům v domově pro seniory v SAREPTĚ v Komorní Lhotce a také na Oddělení sociálních lůžek v Nemocnici v Třinci. Setkání, které realizujeme třikrát do měsíce nabízí kromě výborné kávy také příležitost darovat  svůj čas, pozornost a zájem seniorům. Kavárna nabízí také vždy nějaký zajímavý program v podobě prezentace nebo vystoupení. Pokud byste se chtěli stát dobrovolníky, věnovat byť i dvě hodiny seniorům, jste vřele vítání. Pište na kavarna@slezskadiakonie.cz nebo volejte na telefon: 739 548 859. “

Děkujeme dobrovolnici Zuzce za úžasnou vánoční výzdobu a atmosféru v naší mobilní kavárně. Světýlka, vlastnoručně vyrobené věnce, ušité vánoční postavičky, lucerničky. Zuzi bylo to nádherné!!! Taková světýlka v očích seniorů když vešli do kavárny jsem už dlouho neviděla!

Včerejší kavárna byla nádherná, pohodová a sklidila velký úspěch. Tentokrát jsme obsluhovali seniory v podobě Mikuláše a andělů. Ondro, Leonko, Zuzi a Karolínko děkujeme.

Rozšířili jsme nabídku kavárny o vídeňskou kávu a dva druhy horké čokolády. Klasikou je výborná káva značky mamacoffee.

Připojte se k výzvě, kterou vyvolali známí naší skvělé dobrovolnice Zuzky a darujte pár kousků cukroví na příští kavárnu do domova pro seniory v Komorní Lhotce. Další kavárna je 12. 12. 2016.  Ani nevíte, jakou radost uděláte našim mlsným seniorům. Cukroví můžete odevzdat na ústředí Slezské diakonie nebo  napište na kavarna@slezskadiakonie.cz a domluvíme se.