srpen

Začali jsme fotit nový kalendář Proměny 2015! Letos se můžete těšit nejen na proměny samotných aktérů, ale také na proměny okolí či věcí, které oni sami, byli schopni svým vlastním úsilím proměnit! V kalendáři budou nově zastoupeny nejen osoby bez přístřeší, ale také děti, senioři, osoby s mentálním, fyzickým nebo duševním onemocněním.

Tentokrát se do focení zapojily střediska Slezské diakonie v sestavě: LYDIE Český Těšín, NOE Třinec, TIMOTEI Bruntál, BETHEL Karviná, SÁRA Frýdek-Místek a Třinec, JORDÁN Třinec, OÁZA Nebory, Renewal Projekt. Do spolupráce se zapojilo i středisko EBEN-EZER Český Těšín.

Více informací na: www.promenysd.cz

Podpořte Proměny 2015

Stačí když do konce srpna 2014 pošlete 3 smsky ve formě P21 na číslo 720 013 023 a můžete darovat až 30 000 Kč na tisk a ostatní provozní náklady a zvýšit tak pozitivní povědomí široké veřejnosti o lidech, kteří se dostávají do nelehké životní situace a přiblížit ostatním sociální práci s různými cílovými skupinami vydáním nástěnného kalendáře 2015. Maximum je 3 sms z jednoho mobilního čísla. Cena 1 sms je dle Vašeho tarifu. Více info o projektu a hlasování se dozvíte na stránkách: http://www.trz.cz/web/trzocel.nsf/link/dobrocinny_fond_cz

Sledujte také náš web: WWW.PROMENYSD.CZ
Pokud se Vám projekt líbí, prosíme, předejte tuto informaci Vaším kolegům, blízkým, přátelům a známým. Děkujeme!