květen

Tesco vám představuje nový komunitní program „Vy rozhodujete, my pomáháme“, který podporuje lokální projekty po celé České republice. Od středy 11. 5. 2016 budete mít příležitost hlasovat pro projekt, který změní něčí příběh ve vašem okolí. Tesco ve spolupráci s Nadačním fondem Tesco rozděli celkem 2 700 000 Kč v 90 regionech České republiky mezi projekty, které se zaměří na podporu lokálních komunit.

Za Slezskou diakonii se registrovalo a postoupilo do užšího výběru středisko HOSANA Karviná, domov pro osoby s postižením s projektem "Zahrada - rozšířený prostor pro život". Seznam všech organizací, které postoupily do užšího výběru naleznete ZDE. Hlasovat můžete v prodejně Tesco Karviná, na Adrese: tř. 17. listopadu 883/2a, Ráj, 734 01 Karviná.

Tesco podporuje projekty týkající se místních komunit a našich zákazníků. Projekty můžou být zaměřené na revitalizaci prostředí, vzdělávání, zdravého životního stylu, sociálně slabších a znevýhodněných skupin, nezaměstnaných nebo dětí.

Za každý nákup dostane zákazník obchodní sítě Tesco jeden žeton, kterým bude moct podpořit projekt, který ho zaujal. Každá vítězná nezisková organizace získá 30 000 Kč.