červen
od 10:00 do 16:00

V rámci Dne sociálních služeb, zdraví a souvisejících aktivit se Slezské diakonie prezentovala na náměstí ČSA v Českém Těšíně. Seznámit jste se zde mohli se stánky Informačního centra Slezské diakonie, Dobrovolnického centra Slezské diakonie a středisek ARCHA Český Těšín, BETHEL Český Těšín, EBEN-EZER Český Těšín, EDEN Český Těšín, RÚT Český TěšíN, TABITA Český Těšín a PROGRAM PRO PĚSTNOUSKÉ RODINY. Návštěvnící se mohli informovat o naších službách, zakoupit výrobký uživatelů Slezské diakonie či shlédnout zpravodajíství MOZAIKA. Také jsme příchozím nabízelí kávu v rámci projektu Kavárna u Lidušky, čtvrtletník Informátor či informační letáčky o naších službách a aktivitách.

V rámci programu na Náměsti ČSA vystoupili i žáci, pedagogové a asistenti školy Slezské diakonie se svým hudebním vystoupením. O službách Slezské diakonie promluvila na pódiu vedoucí oblasti Těšínsko paní Mgr. Renata Sniegoňová.